Hamlans Trafikskola erbjuder intensivkurs för körkort

Välkommen att boka en intensivkurs för körkort hos oss 

Hamlans Trafikskola i Göteborg erbjuder traditionell utbildning i form av körlektioner, kurser och prov under en längre period men vi erbjuder också intensivkurser som sträcker sig  under en, två eller tre veckor. Våra tre olika utbildningspaket med intensivkurser för körkort är utformade för att du som elev ska få ut så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt. Det betyder inte att vi tänjer på säkerheten eller på kvaliteten utan vårt fokus är att hålla en så hög standard som möjligt på utbildningen under våra intensivkurser. Önskar du som elev boka en intensivkurs för körkort är du välkommen att kontakta oss på 031-18 08 69 eller 0760500869 så hjälper vi dig. Våra körlektioner varar i 55 minuter, allt för att du som elev ska få en så effektiv, givande och innehållsrik lektion som möjligt. Våra tre olika former av intensivkurser är välarbetade utbildningspaket som kombinerar tid bakom ratten, datateori och bokpaket. 

Intensivkurser som anpassas för dig 

Väljer du som elev att gå en intensivkurs hos oss på Hamlans Trafikskola har du tre olika utbildningspaket att välja mellan. Vår första intensivkurs sträcker sig över en vecka och innehåller 10 körlektioner x 55 minuter i kombination med datateori och vårt bokpaket till en kostnad av 7.300 konor. Det andra utbildningspaketet sträcker sig över två veckor och innehåller 20 körlektioner x 55 minuter i kombination med datateori och bokpaket till en kostnad av 13.600 kronor. Vårt sista utbildningspaket sträcker sig över en period om tre veckor med 30 körkortslektioner x 55 minuter i kombination med datateori och bokpaket till en kostnad av 19.900 kronor. Vår planering för utbildningen är utformad med en lektion på förmiddagen och en lektion på eftermiddagen fem dagar i veckan och tiden mellan körlektionerna finns till för att plugga teori i vår teorisal. 

Intensivkurser med fokus på dig som elev

Hamlans Trafikskola erbjuder intensivkurser för körkort med fokus på dig som elev. Personlig handledning och förstklassig utbildning noggrann planerad under kort tid gör att våra intensivkurser är perfekt för dig som önskar en förstklassig utbildning under kort tid. Vi vet vad som krävs för att du som kund ska bli nöjd med din intensivkurs utbildning hos oss på Hamlans trafikskola. Fokuset under vår utbildning ligger på personlig handledning, kvalité och trygghet. Fokuset för oss ligger på dig som elev och vi vill gör vårt allra bästa för att tillgodose dig som elev med dina personliga önskemål och behov. 

Intensivkurs körkort Göteborg.
Hamlans Trafikskola erbjuder intensivkurs körkort i Göteborg. Hamlans Trafikskola erbjuder intensivkurser körkort med fokus på dig som elev. Personlig handledning och förstklassig utbildning noggrann planerad under kort tid gör att våra intensivkurser.